Vårsamling2021

Vårssamlingen 2021 – Spennende gjester og lærerik erfaringsutveksling

18.mars avholdt vi vår årlige vårssamling. I år som i fjor ble det en heldigital samling i Zoom. Likevel møtte nesten hele akademiet opp for å ta del i samlingen.

Vi fikk besøk av den nye administrerende direktøren i Forskningsrådet Mari Sundli Tveit. Hun la frem hvordan Forskningsrådet vil jobbe for yngre forskere. Det var god dialogutveksling og den nye direktøren mottok mange gode innspill fra våre medlemmer.

I 2022 vil AYF lansere en ny strategi. Som en del av arbeidet evaluerte vi hvordan dagens strategi har fungert og mottok innspill til hva som er viktig i den nye strategien. Her fikk vi besøk av tre tidligere ledere i AYF i Guro Lind (2015-16), Magnus Aronsen (2017-18) og Katerini Storeng (2018-19).

Vårsamlingen bø på en spennende erfaringsutveksling om forskningsformidling i media hvor våre egne medlemmer Sofie Høgestøl, Alexander Sandtorv, Jørgen Bølstad og Ole Martin Moen delte sine erfaringer med mediearbeid med resten av medlemmene.  Panelet ble ledet av Lina Ingeborgrud.

Det ble en meget givende og lærerik samling. Vi ser likevel svært frem til å møtes fysisk igjen – forhåpentligvis allerede til sommeren!

I mellomtiden får vi bare holde ut i Zoom

Panelsamtale med (f.v) Ole Martin Moen, Sofie Høgestøl, Alexander Sandtorv (n.v)