Panel debatt RN Oslo 2019

Young Researcher’s Night 2019

Siste fredag i september hvert år arrangeres forskernatt. Dette er et europeisk arrangement, og AYF ser på dette som en viktig arena for forskningsformidling og nettverksbygging for yngre forskere. I år arrangerte AYF Young Researcher’s Night i Oslo, Bergen, Trondheim og Bø i Telemark. Totalt fikk arrangementene over 300 deltakere. I tråd med tema for Forskningsdagene 2019, som er «miljø», hadde arrangementene overordnet fokus på miljø for forskning.

Young Researcher’s Night 2019 – Trondheim

Arrangementene inkluderte paneldebatt om internasjonal mobilitet, talkshow om forskningskommunikasjon, foredrag om karriereplanlegging for yngre forskere, faglige presentasjoner fra masterstudenter og yngre forskere, samtaler om miljø i ulike perspektiv, foredrag om hvordan overleve en doktorgrad (i Norge), stand-up komedie fra en professors og hans «CV of failure». I tillegg var det god mulighet for mingling og nettverksbygging for yngre forskere.

Young Researcher’s Night 2019 – Bø i Telemark

Takk til våre samarbeidspartnere, medarrangører og bidragsytere: Norges forskningsråd, UiO, Forum for Internasjonale Forskere, UiB, Bergen Internasjonale Filmfestival (BIFF), stipendiatforeningen i Bergen (UiBdoc), Academia Europaea, NTNU, NINA, Trondheim Natur og Ungdom, Universitetet i Sørøst-Norge, Kroa i Bø, Conspicious Consulting, DJ Øyvind Rones og DJ Spotify-Støa. I tillegg en spesiell takk til bandene Lemur og Peer Reviews for musikalske innslag!

Velkommen tilbake til Young Researcher’s Night 26.september 2020!

Young Researcher’s Night 2019 – Trondheim