GodJul

God jul og takk for et begivenhetsrikt 2021!

Vi i Akademiet for yngre forskere vil ønske alle sammen en riktig god jul og godt nyttår! Det har vært et begivenhetsriktår, men også som i fjor et ganske annerledes år.

Av årets høydepunkter har vi gjennomført fire innholdsrike samlinger, lansert en rapport om koronasituasjonen for yngre forskere – og løftet viktige debatter om blant annet midlertidighet, karriereveier og akademisk ytringsfrihet – og gitt innspill til ny langtidsplan for forskning- og høyere utdanning. Vi har også lansert en flott filmserie «A day in thelife of a young researcher in Norway», podcastserien«Forskerrådet» og arrangert Young Reserchers Night hele sju steder i Norge.

I 2021 har vi tatt opp elleve nye medlemmer og AYF utgjør nå 40 forskere over hele landet og på tvers av en rekke faggrenerog institusjoner. Vi har også takket av vårt andre kull (2017-2021) bestående av 14 medlemmer, som har gjort en fabelaktig innsats for akademiet.

På nyåret vil vi lansere vår årsrapport for 2021 hvor vi vil ha rapportere på alle de spennende og viktige aktivitetene vi har gjort i året som har gått.

På nyåret ser vi frem til å lansere et ambisiøst arbeidsprogram for 2022 – og en helt ny strategi for perioden 2022-2026!

Vi ønsker dere alle en riktig god jul og godt nyttår og ser vi frem til 2022 – som vil bli et viktig år for AYF – og hvor vi forhåpentligvis vil være litt mer tilbake igjen til normalen.